Napolitane cu crema de bomboane

de diana_k in Prajituri, 15 Feb 2012 | 9064 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pachet foi de napolitane
  • 500g bomboane de lapte, cu cat sunt mai gustoase cu atat crema e mai buna
  • 150ml lapte
  • 200g unt sau margarina
  • 8-10 linguri nuca macinata
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Napolitane cu crema de bomboane:

Bomboanele si laptele se pun intr-o oala pe foc la topit. Se amesteca bine pana se dizolva toate bomboanele. Se opreste focul si se adauga margarina, se amesteca bine pana se topeste, apoi se adauga nuca.

Se lasa sa se raceasca putin si se intinde crema pe foile de napolitana.  Eu intind crema pe dosul foi unde sunt patratele mai mici, merge mai usor.

Foile unse se suprapun.Se aseaza o greutate pe napolitane. Se lasa cateva ore si se poate taia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Napolitane cu crema de bomboane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

horia 1

16.02.2012, 11:48

un desert pentru toate gusturile cred.felicitari !

oana_pisicutza16 1

18.03.2012, 20:23

foarte interesanta reteta

Alexandra Elena 1

24.10.2012, 23:39

ce combinatie interesanta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Foi de napolitane umplute cu crema caramel